Wij zijn op zoek naar bestuursleden, een coördinator en administratief medewerker, diverse taaldocenten en docenten op sociaal-cultureel terrein, gezondheids- en energievraagstukken, Groningse geschiedenis, sociale media, kunstmatige intelligentie en docenten voor andere interessante maatschappelijke vraagstukken.

Schrijven kan ook; Derk Bosker, secretaris; Soendastraat 16, 9715 NH Groningen.

Voor de volgende vakken heeft de Volksuniversiteit Groningen ervaren docenten nodig.

De talen:

• Russisch
  • Noors
  • Chinees
  • Portugees

Alle functies zijn op basis van een freelance contract.

Ook zijn wij op zoek naar een ervaren coördinator en een handige administratieve kracht; het eerste seizoen op vrijwillige basis, daarna mogelijk met vergoeding.

Nadere informatie kunt opvragen via: bestuur@volksuniversiteitgroningen.nl

Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen via onderstaand formulier. (Om teruggebeld te worden, laat u een telefoonnummer achter).