Docent: Maaike Dicke (studiogiacomina@rug.nl)

Wat ga je leren

Cursusomschrijving

Een gevarieerd ingerichte en vrolijke cursus voor liefhebbers van het Italiaans die in het verleden al wat cursussen hebben gevolgd, hun kennis van de taal willen uitbreiden en verder ingewijd willen worden in Italiaanse films en romans. Vanzelfsprekend is deze cursus gericht op het praktische gebruik van het Italiaans, maar er zal vooral ook veel aandacht zijn voor de Italiaanse cultuur.  

Iedere week zal een gelezen tekst en/of een filmfragment (van te voren te lezen c.q. te bekijken) als uitgangspunt dienen voor een uitwisseling van ideeën. Daar waar de thematiek van de te bespreken fragmenten wat al te specialistisch is, zal de docente zorgen voor een korte woordenlijst.  Aan deze cursus zal een enigszins bont gezelschap deelnemen met verschillende achtergronden, competenties en (cursus)ervaringen. Kortom: u bent van harte welkom!

 

Voor verdere informatie kunt u bellen of mailen:

06.22685293 / studiogiacomina@gmail.com

 

Het verschil tussen deze cursus en de cursus voor gevorderden gegeven door Karin Westerdiep is dat deze cursus losser van opzet is, met gebruik van door de docent aangedragen lesmateriaal. 

Aan te schaffen lesmateriaal

Het lesmateriaal is bij het cursusgeld inbegrepen.